ONZE REFERENTIES

Met trots delen we onze klantcases

We zijn er trots op dat we bedrijven in het MKB kunnen helpen met hun IT vraagstukken. We zijn ons er van bewust dat door ons werk organisaties beter toegerust zijn om hun werk te doen, om effectief samen te werken, in een goed beveiligde IT-Infrastructuur. Hieronder vindt u een greep van organisaties met wie wij samenwerken.
Classic Park

Classicpark is een initiatief van de familie Van Dijke. Classicpark is een verzamelplaats voor eigenaars van klassieke en exclusieve automobielen. Classicpark richt zich op meetings, verkoop en restauratie. Atlan biedt Classicpark ondersteuning op werkplekken (binnen en buiten), onderhoud en monitoring.

TU Eindhoven

De Technische Universiteit Eindhoven is wereldleider in een aantal onderzoeksgebieden waarbij door Atlan geleverde apparatuur wordt gebruikt voor complexe berekeningen in clusteromgevingen. De serverapparatuur wordt hiervoor specifiek op maat samengesteld.

Advitrae

Advitrae is leverancier en ontwikkelaar van het Xedule, een moderne planning- en roosterapplicatie voor het onderwijs. Atlan ondersteunt Advitrae met het beheer van het hoog beschikbaarheidscluster waarop de applicatie draait. Atlan staat buiten kantooruren klaar voor onderhoud en calamiteiten.

Crown-Inn

Crown-Inn is een hotel gelegen in het hart van Eindhoven. Crown-Inn maakt gebruik van Atlan365 een Private Cloud oplossing met hoge beschikbaarheid voor werkplekken. Daarnaast biedt Atlan werkplekbeheer en gebruikersondersteuning.

Gebrema

Gebrema is een kunststofspuitgietbedrijf dat meerwaarde toevoegt aan uw plastic product door middel van specialisatie, co-creatie en optimalisatie. Atlan biedt hier werkplekondersteuning, beheer, onderhoud en monitoring.

GL Plastics

GL Plastics levert klantgerichte oplossingen in het spuitgieten van kunststof producten. Atlan biedt een pakket met volledig beheer, onderhoud, support en monitoring van systemen, servers en gebruikers, alsook de telefonieoplossing.

Dommeldael B.V.

Dommeldael B.V. is een dynamisch belastingadvies en accountantskantoor dat zich specialiseert in financiƫle dienstverlening voor het Midden- en Kleinbedrijf. Dommeldael maakt gebruik van ondersteuning op hard- en software en werkt via op een eigen gehoste Private Cloud omgeving. Zo kan iedereen op elke plek op hun vertrouwde omgeving inloggen. Atlan beheert deze omgeving en ondersteunt de gebruikers.

Nelissen ingenieursbureau

VDL GL-Precision

VDL GL-Precision met het hoofdkantoor in Eindhoven, is een internationale gerenommeerde toeleverancier van hoog nauwkeurige fijnmechanische onderdelen en samengestelde modules.

Atlan biedt hier een pakket met volledig ondersteuning in gedeeltelijk in-house systeembeheer. Daarnaast levert zij ondersteuning op de op het netwerk aangesloten machines en robots.

Mondhygiƫnistenpraktijk Jolien Schrijver & Sandra Alst

Bos Woningen Zeeland

WILT U OOK DE BESTE IT-OPLOSSINGEN?

Onze experts staan klaar om uw bedrijf verder te helpen. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat Atlan voor u kan betekenen.