OVER ATLAN ICT SERVICES

Over Atlan ICT Services

Atlan ICT Services is sinds 1998 actief in met name zuid- en midden Nederland. Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in kantoorautomatisering in de brede zin van het woord en heeft ‘De Zorgvrije Werkplek’ ge├»ntroduceerd in 2019.

U kunt bij ons terecht voor advies en implementatie van nieuwe IT omgevingen, aanpassen van bestaande omgevingen en het beheer/onderhoud van uw IT-infrastrucuur.

Automatisering als basis voor effectief (samen)werken, waarbij wij ons zo goed mogelijk aanpassen aan uw doelen en wensen. Maatwerk en oog voor de klant zien wij als de sleutel tot een lange en goede samenwerking met u.

 

Missie en Visie

Atlan heeft als doel bedrijven op een veilige manier volledig te ontzorgen op het gebied van IT. Door te fungeren als enkel aanspreekpunt voor alle IT aangelegenheden voorziet Atlan zelf in beheer, Cloud diensten en IT producten of vertegenwoordigt zij de klant bij diensten van derden. Atlan is altijd goed bereikbaar, is transparant en heeft veiligheid bovenaan de agenda staan.

Wij vinden dat IT voor je moet werken en helder, begrijpbaar en veilig moet zijn. Een goede IT’er helpt graag, is toegankelijk en neemt verantwoordelijkheid. Ieder bedrijf moet daarover kunnen beschikken.

WILT U IN CONTACT KOMEN MET ATLAN ICT SERVICES?

Onze experts staan klaar om uw bedrijf verder te helpen. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat Atlan voor u kan betekenen.