ATLAN CONSULTANCY

ATLAN ICT SERVICES: Consultancy

IT speelt een cruciale rol bij het zo efficiënt en effectief mogelijk laten functioneren van een organisatie. Het is dan ook meer dan waarschijnlijk dat ook uw organisatie in grote mate afhankelijk is van IT.

Advies en ondersteuning

Een goed ingerichte IT omgeving verstevigt uw concurrentiepositie én heeft een sterk effect op het werkplezier van uw medewerkers. Het is belangrijk om er voor te zorgen dat uw IT omgeving blijft functioneren. ATLAN biedt u de mogelijkheid om het onderhoud en beheer van uw IT omgeving voor u uit te voeren, of om ondersteuning te bieden aan uw professionals voor de benodigde extra capaciteit.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het vakgebied IT kent een enorme dynamiek en snelheid en de ontwikkelingen gaan snel. Het is niet makkelijk om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Het voordeel van ATLAN als consultancy partner is dat u altijd gewaarborgd bent van de laatste kennis en nooit achter de feiten aanloopt. Atlan helpt uw organisatie bij complexe vraagstukken op het gebied van IT. Daarnaast  u ondersteunen we graag bij specifieke projecten of bij tijdelijke capaciteitswensen.

Wij voelen ons thuis in:

  • Complexe bedrijfsnetwerken
  • Vervanging van servers of netwerken
  • Migratietrajecten
  • Security Audits & Strategie
ATLAN- samenwerken

Professionele samenwerkingen

Heeft u in uw organisatie behoefte aan advies of zoekt u extra capaciteit of ondersteuning? Bijvoorbeeld bij het doorvoeren van veranderingen aan uw IT-Infrastructuur zonder dat uw klanten daar last van hebben? Of bij het introduceren van nieuwe technologie? Of bij het beveiligen van uw IT-omgeving tegen cybercriminelen?

Atlan is zeer bedreven en geëquipeerd om u te ondersteunen en te begeleiden. U vindt in ons een zeer professionele partner, die zich zowel als uitvoerder, als adviseur, maar ook als aanspreekpunt en vraagbaak kan opstellen. Onze professionals hebben gezamenlijk een schat aan kennis en ervaring.

Partner van grote merken:
– Sophos
– Microsoft
– Cisco

CONTACT

Neem gerust contact met ons op
    WILT U OOK HET BESTE CONSULTANCY ADVIES?

    Onze experts staan klaar om uw bedrijf verder te helpen. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat Atlan voor u kan betekenen.