Netwerkbeheer

Atlan: uw IT department

De server heeft een upgrade nodig, de laptop van de baas heeft een nieuw antivirus programma nodig en de afdeling sales heeft een nieuw calculatieprogramma dat geïnstalleerd moet worden. Op zulke momenten is het natuurlijk reuze handig om een systeem- of netwerkbeheerder in huis te hebben die zich met de dagelijkse computerbeslommeringen bezighoudt, echter brengt dat flinke kosten met zich mee.

Remote ondersteuning

Uw netwerk op afstand bewaakt? Netwerkbeheer is op zijn best met degelijke monitoring. Pro-actief worden alle vitale processen op uw netwerk bewaakt. Wanneer er sprake is van afwijkingen wordt er alarm geslagen en professioneel ingegrepen. Het probleem is verholpen, nog voor er een echt probleem voor de bedrijfsprocessen ontstaat. Daarnaast kan u door periodieke rapportages geïnformeerd worden over de kwaliteit en beschikbaarheid van uw netwerk en aanverwante diensten.

Garanties op beschikbaarheid

Wanneer er zich onverhoopt een storing voordoet is niets zo erg als wachten. Hoe sneller er gereageerd wordt hoe sneller de storing weer is verholpen. In plaats van onderin het bakje terecht te komen kunt u bovenop liggen! Met onze speciale SLA's voor netwerkbeheer worden reactietijden verkort, vastgelegd en behaald.

Outsourcing

Atlan biedt een betaalbaar alternatief voor de full-time IT professional. Of het nu gaat om IT-support technici voor diagnose van een probleem of IT experts om een IT-strategie op te stellen voor uw bedrijf, Atlan heeft deze hoog gekwalificeerde professionals die als uw IT team functioneren voor slechts een fractie van de kosten van full-time werknemer.  Dát is IT-beheer zonder de zorgen en kosten van in-house systeembeheer of netwerkbeheer.