Loading...
IT Beheer 2017-12-21T14:11:40+00:00

IT Beheer door professionals

Adequaat IT beheer is de smeerolie om een computernetwerk goed te laten presteren. Zonder onderhoud of beheer nemen de prestaties af en storingen toe. Een IT omgeving die 24/7 optimaal presteert is een absolute voorwaarde voor het succes van bedrijven en organisaties. Het is daarom belangrijk om uw IT te voorzien van efficiënt beheer.

Wanneer u op zoek bent naar IT beheer met een hoog kwaliteitsniveau bent u bij Atlan op de juiste plek. Al bijna 20 jaar leveren wij experts op diverse disciplines voor support, installaties en migraties. Wij leveren onze diensten in pakketvorm op maat en zo mogelijk ook voor een vast bedrag per maand, Dit maakt budgetteren een stuk eenvoudiger en u hoeft nergens meer aan te denken.

Beheer met Support

Onze Premium support staat bekend om zijn korte lijntjes. U heeft niet te maken met lange wachttijden om de uitgebreide kennis van onze werknemers te raadplegen. Daarnaast houdt onze support niet op bij de eerste hobbel, maar gaan wij tot het uiterste om tot adequate oplossingen te komen. Onze beloftes leggen wij graag vast in een Service Level Agreement (SLA) waarin al uw wensen kunnen worden opgenomen.

Goed IT beheer kan gewoon niet meer zonder uitgebreide 24/7 monitoring. Alleen met hoogstaand technische monitoring kan er echt proactief gehandeld worden. Hierdoor werken wij vooral op de achtergrond om incidenten (voordat zij problemen worden) op te lossen en constant uw veiligheid te waarborgen.

Wanneer kies ik voor IT Beheer?

Ons portfolio bestaat met name uit het midden- en klein bedrijf. Ook wanneer u een start-up bent of valt in het groter segment kunnen wij u van dienst zijn. Wat onze klanten gemeen hebben is het streven naar een snel en veilig computernetwerk. Zo kan elke medewerker altijd en overal zorgeloos aan het werk gaan.

Bij het inrichten van het netwerk houden we ook rekening met eventuele groei, op zowel de korte als lange termijn. De tegenovergestelde richting is natuurlijk ook mogelijk. Indien u wilt terug schalen in personeelsomvang en aantal apparaten, bieden wij de flexibiliteit die dit mogelijk maakt.

HOE KUNNEN WE STARTEN?

Heeft u specifieke wensen of bent u nog in een oriënterende fase? In beide gevallen staan we u graag te woord met advies en informatie. Neem vrijblijvend contact op. Laat u verrassen door onze Cloud expertise.

CONTACT OPNEMEN