Windows XP gaat met pensioen

17 september 2013 door Atlan

Op 8 april 2014 beëindigt Microsoft de ondersteuning voor het al meer dan 10 jaar oude Windows XP en Office 2003. Dit betekent dat je geen updates en beveiligingsverbeteringen voor Windows XP en Office 2003 meer ontvangt van Microsoft. Dit houdt dus ook in dat vanaf 8 april uw werkstations een verhoogd risico lopen op virussen, spyware en andere schadelijke software. Daarnaast zal nieuwe randapparatuur niet meer werken omdat fabrikanten geen stuurprogramma's meer meeleveren voor Windows XP.

Neem daarom snel contact op met uw accountmanager om u te laten informeren hoe en wanneer over te stappen naar het nieuwste besturingssysteem Windows 8.1. Houd er rekening mee dat een nieuw besturingssysteem mogelijk hogere eisen stelt aan uw hardware. Laat u daarom goed informeren.


Geef een reactie op deze post