Unit 4 ondersteunt Windows 8

13 november 2012 door Erik

Boekhoudsoftware UNIT4 Multivers heeft het certificaat voor Windows 8 verkregen. Dit betekent dat de software van UNIT4 voldoet aan alle eisen voor gebruik op het nieuwe besturingssysteem van Microsoft (Windows 8).

Microsoft heeft op 26 oktober het nieuwe besturingssysteem Windows 8 geïntroduceerd. Dit kan gebruikt worden op computers, laptops en tablets. Om de overgang van Windows 7 naar Windows 8 soepel te laten verlopen, moeten softwareontwikkelaars laten testen of hun software compatibel is met het nieuwe besturingssysteem.

UNIT4 heeft het programma UNIT4 Multivers al vroeg laten testen voor Windows 8 met goed resultaat. UNIT4 is één van de eerste organisaties die zijn software heeft aangepast naar de nieuwe eisen. De certificering geldt voor zowel UNIT4 Multivers versie 8.1 als versie 10. (Platinum)
  
Het certificaat geeft aan dat UNIT4 Multivers probleemloos is te installeren op Windows 8. UNIT4 Multivers is klaar voor de nieuwe generatie Windows en zal derhalev ook op dit platform ondersteund worden.

Naar verwachting zal UNIT4 Multivers in 2013 geschikt worden gemaakt voor gebruik op mobiele apparaten.


Geef een reactie op deze post